ویزا

مدارک لازم جهت صدور ویزای تایلند

مدارک لازم جهت صدور ویزای تایلند برای ویزای توریستی تایلند شامل موارد زیر می گردد :

  • اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
  • یک قطعه عکس جدید ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذرنامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
  • تکمیل کردن ۱ برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
  • پرینت حساب گردش سه ماهه مسافر
  • جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۳۵ یورو می باشد.

مدارک لازم جهت صدور ویزای تایلند برای ویزای تجاری تایلند :

دعوتنامه برای ویزای تجاری الزامی است.

  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۵۰ یورو می باشد.
  •  یک قطعه عکس جدید ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
  • تکمیل کردن ۱ برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
  • یک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  •  کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

منبع :  سایت سفارت تایلند

برچسب ها

کارشناس گردشگری

دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری شیوار سیاوشان متشکل از متخصصین مجرب گردشگری در نظر دارد پایه گذار خدمات دهی با استانداردهای بین المللی باشد. ما آنچه شما می خواهید را برنامه ریزی خواهیم کرد و بهترین پیشنهادات را با شعار مشاور امین سعی می کنیم به شما ارایه کنیم. چون ما معتقدیم ما امانت دار وقت و هزینه شما هستیم تلفن تماس : 95118563 021 موبایل : 09192120524

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *