
بازار چاندنی چوک| اطلاعات کامل
بازار چاندنی چوک از قدیمی ترین بازارهای دهلی قدیم است که یک بازار عمده فروشی پر هرج و مرج میباشد. این بازار با ردیف هایی از دستفروشان و باربران تشکیل شده و تجربه کاملی از بازار های قرون وسطایی را به شما ارائه می دهد. چاندنی چوک مکان تاریخی و مهم است و این به دلیل در دسترس بودن هر نوع کالا و همچنین مواد غذایی مشهور است. این بنا در قرن هفدهم قبل از میلاد، در هنگام فرمانروایی شاه جهان ساخته شد. بازار در مقابل قلعه سرخ واقع شده است و منظره ای از مسجد فاتح پوری(Fatehpuri Mosque.) را ارائه می دهد.
چاندنی چوک با خیابانهای باریک و مغازههایی که پراکنده هستند، حسی از خریدی قدیمی در دهلی را القا میکند. از قرن هفدهم، این مکان به درستی به عنوان “بهشت خریداران” نامیده می شود. در زمان سلطنت شاه جهان، کانالی پر درخت از مرکز آن عبور می کرد که در هنگام شب ماه در این منظره درخشش عجیبی پیدا میکرد. از این رو نام چاندنی چوک به معنای مکان مهتابی به وجود آمد. خرید در Chandni Chowk سرگرم کننده است زیرا بازار در چندین خیابان توزیع شده است و این خیابان های باریک مملو از انواع لباس ها، عطرها، اقلام الکترونیکی، جواهرات، شمع ها، بت های خدایان و کالاهای روزمره دیگر است.
• برای دریافت اطلاعات کامل از هتل های هند کلیک کنید!
• برای دریافت اطلاعات کامل از جاذبه های هند کلیک کنید!
• تاریخچه بازار:
تاریخچه چاندنی چوک به تأسیس شاه جهان آباد توسط امپراتور مغول شاه جهان برمی گردد. شاه جهان آباد قرار بود در میان شهرهای هند آن زمان، پایتخت باشد. چاندنی چوک در ابتدا به صورت مربعی ساخته شد که در مرکز آن استخری قرار داشت. این استخر هنگام شب در نور مهتاب می درخشید. دور تا دور این میدان مغازه ها به صورت نیم دایره چیده شده بودند. بسیاری از مردم بر این باورند که این بنا برای این ساخته شده است که دختر مورد علاقه شاه جهان، جهان آرا بیگم(Jahan Ara Begum)، بتواند هر آنچه را که نیاز دارد بخرد. این مکان محل تجمع تجار و بازرگانانی بود که از سراسر کشور به اینجا هجوم آورده بودند.
در روزهای اولیه، Chandni Chowk به خاطر تاجران نقره مشهور بود. این باعث شده است که بسیاری از مردم بر این باور باشند که به دلیل تجارت نقره به عنوان چاندنی چوک نامگذاری شده است زیرا نقره در هندی( Chandi )می باشد. الگوی اصلی استخر و مغازه هایی که به صورت نیم دایره چیده شده اند، جای خود را به مغازه های متعددی داده است که انواع و اقسام زیور آلات را می فروشند.
• مقاصد خرید در چاندنی چوک:
خرید در چاندنی چوک شامل دسترسی شما به طیف خیره کننده ای از کالاها از جمله کتاب، لباس، لوازم الکترونیکی، کفش، چرم و کالاهای مصرفی میشود. قدم زدن در امتداد این خیابان پر جنب و جوش می تواند بسیار هیجان انگیز باشد، بنابراین آماده باشید که مبهوت عظمت آن شوید. هر منطقه از Chandni Chowk بازارهای مختلفی دارد که به چیزهای مختلفی معروف هستند.
۱) نای ساداک(Nai Sadak)
نای ساداک عمدتاً به خاطر کتاب و لوازم التحریر معروف است. برای دانشآموزان و کتاب دوستانی که طرفدار کتاب هستند مکانی عالی است. در اینجا، از کتابهای امتحانی گرفته تا کتابهای درسی کالج دست دوم، رمانهای داستانی و حتی داستانهای هندی و غیرداستانی را می توان پیدا کرد.
۲) دریبا کلان(Dariba Kalan)
داریبا کلان برای جواهرات، به ویژه اقلام نقره و طلا شناخته شده است. نکته قابل توجه در اینجا در دسترس بودن جواهرات دست ساز است. بهترین بخش خرید در این بازار این است که هزینه اقلام معمولاً حدود ۲۵ درصد کمتر از سایر بازارها است. همچنین جواهرات Kundan و Meenakari را در کنار مغازههایی که عطر و روغن میفروشند، پیدا خواهید کرد.
۳) بازار چاوری(Chawri Bazar)
اگر به دنبال چاپ کارت عروسی به صورت عمده هستید، بازار چاوری بهترین مکان برای شماست. این بازار در فروش محصولات کاغذی تخصص دارد. انواع کارت عروسی را در اینجا پیدا خواهید کرد. کارت هایی ساده و ظریف تا فانتزی و عجیب.
۴) بازار کیناری(Kinari Bazar)
بازار کیناری بهشتی برای خرید عروسی است. این مسیر باریکی است که به دلیل فروش بهترین اقلام زردوزی مانند توری و… معروف است. به غیر از این، حاشیه های پارسی، نقوش، توری های روبانی و تمام تزیینات عروسی را نیز خواهید یافت.
۵) کاخ باگیرات(Bhagirath Palace)
این بزرگترین بازار عمده فروشی اقلام الکتریکی و الکترونیکی آسیا است. از وسایل روشنایی ساده گرفته تا لامپ های تزئینی فانتزی، همه چیزهایی را که برای تزئین خانه خود نیاز دارید پیدا خواهید کرد. آن هم با قیمت هایی بسیار ارزان!
۶) بازار بالیماران(Ballimaran Market)
این بازار به فروش کفش با قیمت های مقرون به صرفه معروف است. انواع کفش در اینجا موجود است، از کفش رسمی گرفته تا کفش های مناسب برای استفاده روزانه. شما همچنین می توانید انواع زیادی از فریم ها و عینک های آفتابی را با قیمت هایی ارزان پیدا کنید.
۷) بازار چور(Chor Bazaar)
بازار چور یکی از بزرگترین بازارهای دستفروشی در شهر است و چیزهایی مانند کتاب، لباس، کفش، تجهیزات باشگاه، دوربین، لوازم التحریر و عتیقهجات عرضه میکند.
• چگونه به چاندنی چوک برویم؟
بهترین راه برای رسیدن به چاندنی چوک سوار شدن در مبدا مترو دهلی و پیاده شدن در مقصد ایستگاه مترو Chandni Chowk است. شما می توانید یک ریکشا کرایه کنید تا به بازار مورد نظر برسید. همچنین می توانید پیاده روی را انتخاب کنید. با این حال، بهتر است انرژی خودتان را برای پیاده روی در بازار ذخیره کنید. اگر با وسیله نقلیه شخصی به Chandni Chowk سفر می کنید، در ورودی ایستگاه راه آهن دهلی قدیم یک پارکینگ پیدا خواهید کرد.
از طرف دیگر، می توانید با اتوبوس نیز سفر کنید. ایستگاه اتوبوس دریاگانج(Daryaganj) در دسترس ترین ایستگاه برای رسیدن به Chandni Chowk است. اتوبوس ها به طور منظم از Daryaganj به سمت چاندی چوک حرکت می کنند. اگر میخواهید از اتوبوسهای شلوغ استفاده نکنید، میتوانید یک تاکسی (ترجیحاً Uber یا OLA) اجاره کنید و در Chandni Chowk پیاده شوید.
• عکس هایی از بازار:
• موقعیت مکانی: