• راجگات|عکس+موقعیت مکانی+تاریخچه
راجگات یک بنای یادبود در دهلی است که در آن مهاتما گاندی که پدر ملت است و در سال ۱۹۴۸ ترور شد، سوزانده شده. مقبره یادبود او یک سازه مرمر سیاه ساده است که در میان باغی زیبا قرار دارد. این مکان توسط مردم محلی و همچنین خارجی ها و نمایندگان مختلف برای ادای احترام به پدر ملت مورد بازدید قرار می گیرد. هر جمعه، روزی که او در راجگات از دنیا رفت، نماز برپا می شود.
راجگات علاوه بر اینکه یادبود مهاتما گاندی است، نشان دهنده ی زندگی درخشان او نیز می باشد. در موزه یادبود گاندی در راجگات، زندگی و فلسفه جنبش سرودایا(Sarvodaya) از طریق فیلمی به زبان انگلیسی و هندی بین ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۵:۳۰ بعد از ظهر به جز پنجشنبه نمایش داده می شود. همچنین در روز یکشنبه، ساعت ۴ بعد از ظهر به زبان هندی و به زبان انگلیسی در ساعت ۵ بعد از ظهر پخش می شود.
• برای دریافت اطلاعات کامل از هتل های هند کلیک کنید!
• برای دریافت اطلاعات کامل از جاذبه های هند کلیک کنید!
۱) یادبود های رهبران برجسته هندی که در راجگات وجود دارد:
راجگات همچنین دارای یادبودهایی از رهبران برجسته هندی مثل جواهرلعل نهرو(Jawaharlal Nehru)، سانجی گاندی(Sanjay Gandhi)، ایندیرا گاندی(Indira Gandhi)، راجیو گاندی(Rajiv Gandhi)، لعل بهادر شاستری(Lal Bahadur Shastri)، چودهاری چاران سینگ(Choudhary Charan Singh)،(Giani Zail Singh)، (Jagjivan Ram)، شانکار دایال شارما(Shankar Dayal Sharma)، دوی لعل(Devi Lal) است. ترجمه ی کلمه راج گات( ساحل پادشاه) می شود که به علت قرار گیری آن در کنار ساحل رودخانه یامونا(Yamuna)می باشد.
۲) تاریخ راجگات
محل راجگات کاملاً به رودخانه یامونا نزدیک است و در ابتدا به عنوان یک منطقه تاریخی شناخته می شد. “دروازه راج گات” جایی بود که آخرین مراسم مهاتما گاندی در ۳۱ ژانویه ۱۹۴۸ یک روز پس از ترور او انجام شد.
۳) معماری راجگات
بنای یادبود در راجگات یک سازه سنگ مرمر سیاه است که از سطح زمین بلند شده است و آخرین سخنان مهاتما گاندی بر روی آن نوشته شده است. شعله ای محصور در یک لامپ در بالای سطح بنای یادبود قرار دارد که بی وقفه می سوزد. این طرح توسط Vanu G. Bhuta طراحی شده است و بازتابی از سبک زندگی ساده گاندیجی است. این مکان توسط یک پارک زیبا با درختانی که توسط افراد برجسته ای مانند ملکه الیزابت دوم، رئیس جمهور ایالات متحده، آیزنهاور، هوشی مین و بسیاری دیگر کاشته شده است، در بر گرفته شده. همچنین می توانید دو موزه اختصاص داده شده به گاندیجی را در نزدیکی پیدا کنید.
۴) موزه ملی گاندی(National Gandhi Museum )
محوطه راجگات دارای موزه ای به نام موزه ملی گاندی است که به پدر ملت اختصاص یافته است. پس از ترور مهاتما گاندی در ۳۰ ژانویه ۱۹۴۸، مجموعه داران شروع به جستجوی آثار باستانی متعلق یا مربوط به او کردند. این آثار جمع آوری شده و به بمبئی برده شدند، از آنجا در سال ۱۹۵۱ به خانه کوتا(Kota) منتقل شدند و سپس دوباره در سال ۱۹۵۷ به یک عمارت منتقل شدند. سال ۱۹۵۹ موزه ملی گاندی به راجگات، در کنار بنای یادبود او انتقال یافت، جایی که به طور رسمی توسط دکتر راجندرا پراساد که در آن زمان رئیس جمهور هند بود، افتتاح شد.
کتابخانه موزه گاندی:
موزه گاندی دارای کتابخانه ای است که مجموعه ای منحصر به فرد از تمام مطالبی که درباره یا توسط او نوشته شده است دارد. و این علاوه بر انبوهی از مطالب مطالعاتی دیگر، می باشد. کتابخانه را می توان به دو بخش تقسیم کرد، یکی که صرفاً بر مهاتما گاندی متمرکز است و دیگری که به موضوعات دیگر مربوط می شود. در حال حاضر بیش از ۳۵۰۰۰ کتاب یا سند در کتابخانه موزه وجود دارد. این کتابخانه همچنین دارای مجموعه ای از ۲۰۰۰ نشریه است که زندگی گاندی را به تصویر می کشد.
گالری در موزه آثار شخصی او مانند نقاشیها، یکی از عصاهای گاندی، شالی که گاندی در هنگام ترور بر سر داشت، یکی از گلولههایی که برای کشتن گاندی به کار رفته بود، تعدادی از دندانهای گاندی می شود. سایر نمایشگاه های مرتبط با تاریخ هند نیز در اینجا به نمایش گذاشته شده است.
۵) چگونه به راجگات برسیم؟
گزینه های حمل و نقلی زیادی برای رسیدن به این مقصد در دهلی وجود دارد. نزدیکترین ایستگاه مترو به راج گات، ایستگاه راه آهن دهلی نو است. فاصله بین ایستگاه مترو دهلی نو تا چاندنی چوک تقریباً ۳ کیلومتر است. از دهلی نو می توانید خودرو یا ریکشا را برای رسیدن به راج گات کرایه کنید. شماره اتوبوس ۳۳۱ و ۷۵۳ می توانند شما را به راجگات نیز ببرند.